Running Clinics

run2dayHeeft een team van jouw bedrijf zich opgegeven voor de Businessloop en is er behoefte aan een clinic om gezamenlijk te trainen? Dan kun je de ervaren running instructors van Run2Day inschakelen. Run2Day heeft ruime ervaring met het organiseren van loopclinics aan bedrijven en individuen en verzorgt ook loopclinics in aanloop naar de Dam tot Damloop en Damloop by night.

De clinics worden gegeven door onze professionele en enthousiaste running instructors, die niet alleen technisch goed geschoold zijn, maar ook motivatie overbrengen en leren hoe je ontspannen en lekker loopt. De clinics kunnen starten op de locatie van jouw bedrijf, de Run2Day winkel maar ook in bijvoorbeeld een nabij gelegen park.

De training is afgestemd op ieders niveau en bestaat uit een goede warming-up, rustige trainingsopbouw en cooling down. De clinic kun je heel basic houden, maar ook uitbreiden met teamkleding, een goody bag, etc. Tevens krijgen alle deelnemers van jouw bedrijf een € 20,- kortingsbon te besteden bij één van de Run2Day winkels in Nederland.

Ben je geïnteresseerd in een loopclinic voor jouw medewerkers? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Run2Day winkel. Ga naar de website van de lokale winkel en je vindt er alle informatie. Je kunt ook altijd even bellen. Voor meer informatie over teamkleding kijk dan op: www.runday.nl/teamkleding.

Op de hoogte blijven van de nieuwste producten in de winkels van Run2Day? Neem dan eens een kijkje op hun Facbook paginaTwitter of Instagram.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief