Nieuws /

Beleef het Dam tot Dam Weekend als vrijwilliger!

Op 16 en 17 september is het weer zover! Dan breekt het Dam tot Dam Weekend aan waarin we met ruim 1.300 vrijwilligers vier grote evenementen neerzetten. Met de Dam tot Dam Wandeltocht en Damloop by night op zaterdag 16 september en de Dam tot Dam FietsClassic en Dam tot Damloop op zondag 17 september beleven 88.000 hardlopers, fietsers en wandelaars een fantastische dag. Wil jij hier samen met ons een succes van maken? Word dan onderdeel van het Dam tot Dam vrijwilligersteam!

Wat kun je doen 
Wil jij de handen uit de mouwen steken, de deelnemers van dichtbij toejuichen of juist liever achter de schermen aan de slag? We hebben verschillende functies waar je je talent kan laten zien. Zoals bij de kledinginname en -uitgifte, start- en finishlocatie, wees de spierbundel bij het opbouwen of combineer het aanmoedigen met het uitdelen van eten en drinken onderweg bij een verzorgingspost. Voor een ieder is er iets te doen!

Beloning vrijwilligers
Als vrijwilliger maak je een onvergetelijke ervaring mee, ontvang je eeuwige waardering van deelnemers, ben je onderdeel van een topteam, ontvang je een mooie aanvulling op je CV, een herinneringshirt van het evenement waar je helpt en verzorging van eten en drinken. Wanneer jij met tien vrijwilligers van jouw sportvereniging komt helpen, dan ontvang je ook nog eens een vergoeding voor in de clubkas.

Aanmelden
Heb jij passie voor de sport, ben je minimaal 16 jaar, een echte teamplayer, vrolijk, enthousiast en gastvrij? Meld je dan aan! Door contact op te nemen met Le Champion: vrijwilligers@lechampion.nl, 072-5338136 of meld je direct aan via www.lechampion.nl/vrijwilligers

Kun je dit weekend niet helpen, geen probleem. We organiseren een maand later de Amsterdam City Walk op zaterdag 14 oktober en de TCS Amsterdam Marathon op zondag 15 oktober. Alle informatie is te vinden op www.lechampion.nl.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief