Nieuws /

Al 10.000 inschrijvingen voor de Damloop by night

Wat gaat het dit jaar hard! Vorige week melden we nog dat de helft van alle inschrijven voor de Damloop by night al vergeven zijn. Vandaag kunnen we melden dat we al 10.000 inschrijvingen hebben! Onvoorstelbaar. Nog nooit zijn de inschrijvingen voor de Damloop by night zo snel over de digitale toonbank gegaan! 

8 kilometer ren plezier

De Damloop by night wordt elk jaar populairder. Het ‘kleine’ zusje van de ‘echte’ Dam tot Damloop wordt door vele hardlopers gezien als een perfecte springplank om het jaar erop de 16 km te gaan lopen. ook is deze run fantastisch voor beginnende hardlopers die na de 5 kilometer een volgende stap willen maken.

“Het is 8 kilometer plezier! Ontzettend veel toeschouwers langs de kant, overal lichteffecten en een geweldige sfeer in heel Zaandam!” aldus één van de vele hardlopers die de Damloop by night heeft ontdekt. “Ik heb vorig jaar meegelopen met één vriendin en dit jaar komen we met een hele vriendengroep! Iedereen moet dit hardloopfeest meemaken!”

Vorig jaar 13.000 deelnemers

In 2016 liepen maar liefst 13.000 deelnemers mee met de Damloop by night en de verwachting is dat dit aantal dit jaar wordt overtroffen. En gezien het harde tempo van de inschrijvingen raden we daarom iedereen aan om snel zich zelf te registreren via deze website. Weg is namelijk ook echt pech!

Schrijf je in voor de Damloop by night!

Inschrijven voor de Damloop by night doe je hier. 

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief