Le Champion
NederlandsEnglish

Nieuws

Uitslagen online

24-09-2012

Bekijk hier de uitslagen van 2012.

Let op! Er heeft bij het 15 km punt een verkeerde registratie plaatsgevonden, waardoor de deelnemers die gisteren hun uitslag hebben bekeken niet helemaal klopt. Vanaf afgelopen nacht 12 uur is dit opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Mocht jouw uitslag niet kloppen, dan kun je op www.uitslagen.nl (kies Dam tot Damloop) het probleemformulier invullen. Je vindt het formulier onderaan de pagina. De uitslag wordt dan zo snel mogelijk aangepast.

67 reacties op Uitslagen online

 1. Geweldige dag geweldige supporters…

 2. Top dag meegemaakt zoveel lopers door de tunnel onder begeleiding van trommels prima weer prima
  organisatie! een klein aanmerking, wij hebben (met 2 pers) de shirtjes besteld in maat L en vervelend te melden maar zitten wel heel erg krap :( is er misschien iemand die een maat XL besteld heeft en denk dat mag wel kleiner, dan graag een reactie.
  Groet,
  Wilma Post

  • hoi wima,

   had het zelfde probleem ik heb een xxl besteld voor mezelf maar leek wel een hema-worst ;)

   vallen erg krap zelfs de heren maten was krap mijn dochter van 8 heeft een S aan en daar kan ze achteraf ook nog maar net in. dus ze vallen erg klein uit.

   su6 met zoeken.

   gr lydia beekman

 3. Ik heb startnummer 13037 en kom ook niet voor in de uitslagen. Zou fijn zijn als dit nog geregeld word.. Wil graag weten wat ik gelopen heb

 4. Wat een gave loop en wat een super goede organisatie. Wat een klus om zoveel mensen een plekje te geven, in de loop maar ook eromheen. Het publiek was fantastisch. Petje af voor alle vrijwilligers. Wij hebben een hele mooie dag gehad.

 5. Positieve reacties mogen en moeten er ook zijn. Ik heb voor het eerst de Dam tot Damloop gelopen. Ik ben nog 65 jaar en eind februari begonnen met hardlopen. Mijn eindtijd was 1:32:40 (liep bij Goede Doeken organisatie) mijn eigen naam komt niet voor maar alles is terug te vinden.
  Ik geef organisatie groot compliment alles is goed geregeld bv de kleding top! Dat Zaandam deze grote mensen menigte nauwelijks aankan is een ander verhaal.
  Ik denk dat we er drie kwartier over hebben gedaan om op het station te komen. Maar ja er moet wat zijn.
  Bedankt oor de mooie dag
  Olga

 6. Mooie dag gehad met dank aan organisatie en alle vrijwilligers

 7. Jammer dat er weinig echt positieve reacties zijn……..daarom maar van mijn kant: wat een fantastisch evenement!!!!
  Collega lopers, publiek, organisatie en vrijwilligers onwijs bedankt voor een geweldige dag. Het kan dus toch in Nederland. Veel mensen bij elkaar en geen rottigheid.
  Dat er mensen bij de bus voordringen is de organisatie niet aan te rekenen. Dat is overal in Nederland een drama!!
  Een van de weinige dingen die we van amerikanen kunnen leren: relax, be patience, be quick!

 8. Ik lig thuis met een zware longontsteking en nu blijkt war child mijn startnummer aan een ander te hebben gegeven waardoor mijn naam ten onrechte in de uitslagenlijst verschijnt. Hoe kan ik dit ongedaan maken? War child heeft beloofd het te doen, maar het is nog altijd niet gebeurd. Help!

 9. Heel veel dank aan alle vrijwilligers welke dit evenement mogelijk hebben gemaakt! Het was weer fantastisch.

 10. Het was echt een super dag ! goed georganiseerd ,echt geweldig !

  Mijn dankt aan alle vrijwilligers .Tot volgend jaar weer .

 11. Medailles op wel…..
  Wie het wil mag mijn medaille hebben ik gooi hem toch inde la en doe niets mee
  Groet Herman evers mail hermancarla@zonnet.nl

 12. Krijg net bericht van de uitslagverwerking D2D. Correctie wordt inderdaad vanavond aangepast, waar het uiteindelijk fout is gegaan wordt met geen woord over gerept, echter stelt het me helemaal tevreden.
  Organisatie, bedankt en tot volgend jaar!

 13. Kreeg net een mail terug, dat me chip al was geregistreerd bij startgroep voor me, rij 1 stond waarschijnlijk te kort op de startlijn, maar ze passen het vanavond aan.

  kortom me complimenten voor de snelle afwikkeling.

 14. Voor de 5e keer meegelopen met de Dam tot Damloop!Petje af voor de organisatie en alle vrijwilligers die zich weer hebben ingezet.

  Jammer dat er na de loop bij het wachten op de pendelbussen mensen waren die in de lange rij wachtenden gingen voordringen.
  Zij kwamen aanlopen en drongen zich er vrij vooraan tussen.Zielig gedrag.Iedereen moest nou eenmaal geduldig wachten.Onder luid gejoel vanuit de rij wachtenden,sloten sommigen toch netjes achter in de rij aan maar anderen trokken zich er niets van aan.

  Moeten er dan voor deze mensen nog meer vrijwilligers worden ingezet zodat ze wel ” begrijpen” waar de rij begint?!

  • Misschien een idee om alleen lopers met een medaille gebruik te laten maken van de pendelbussen.
   Het was inderdaad erg zielig dat voordringen.

 15. Even een positiive reactie, de tijden van mijn suntoo horloge komen tot +/- 2 sec. overeen met de tijden van de Damloop. De tussen tijd van de 15 km klopte inderdaad gisteren niet …. nu wel. Thanks

 16. Mijn eindtijden klopten wel, daarentegen kreeg mijn vriend pas een half uur nadat ik binnen was mijn eindtijd binnen! Tussentijden heeft hij helemaal niet gehad, terwijl toch extra betaald voor sms service.

 17. De (tussen)eindtijden, kloppen mijn inziens ook niet. Vooral het laatste deel van het parcours, (12,5 tot 16 km)
  Hoop dat de oorzaak gevonden kan worden.
  mvg S.Strik

 18. Prachtig loopweer, geweldig publiek en binnen de 2 uur de finish bereikt! What a day!

 19. Ik zie dat er veel klachten zijn met de juiste tijdwaarneming. Ook ik was verbaasd dat ik 1.28 gelopen heb waar ik 1.22 had verwacht. Moet er wel bij zeggen dat ik de tijd zelf niet heb bijgehouden, maar mijn gevoel zegt sterk dat dit niet klopt. Wat kan hier aan gedaan worden?

 20. Ook mijn laatste tijden klopten niet, maar is keurig gecorrigeerd vandaag. Was mijn eerste keer en was echt helemaal top! Organistatie, sfeer, route, omstandigheden en weer, eigenlijk alles! Ook hier bedankt vrijwilligers en volgend jaar ben ik er weer bij!

 21. Mijn 15 km tijd klopte ook niet, is intussen gecorrigeerd. Wat mij opvalt is dat er toch nog wel wat misgaat met de tijdregistratie. Misschien toch maar weer terug naar de “good old” Champion Chip? Ik kan me niet herinneren dat die veel problemen gaf. Overigens heb ik een prima dag gehad, mooie loop, goede organisatie!

 22. Helaas, de eindtijd klopt echt niet! 1:23 terwijl ik dankzij de huidige technieken een mooie 1:15 heb geklokt. Een verschil van 8 minuten op de netto tijd is niet reeel. Dit vraagt om nader onderzoek en correctie. Verder een toploop gehad.

  • Hoezo huidige technieken? ik gebruikte me stopwatch functie op me horloge en die kwam overeen! 8 min is wel heel veel verschil. Verklaar je Nader Anton! Ik meen wel dat de grafiek index anders is dan die van gister avond dat vond ik opvallend naar mijn idee klopte hij gisteravond dus beter!

   • Ik maakte gebruik van een GPS klok en een iPhone running app. Beiden hadden een eindtijd van rond de 1:15. Je kan me toch niet vertellen dat beide apparaten er ruim 8 minuten naast zitten? Verder laat de statistiek / grafiek zien dat ik over de eerste 2,5km bijna 20min had gedaan, terwijl ik de eerste 5km niet onder de 13.3km/u ben gekomen met een gem. km tijd onder de 4.40. Klopt van geen kant dus….

    • Beste Anton Spelt,

     GPS heeft een hoge onnauwkeurigheidsfactor. U geeft aan in het begin een groot verschil waar te nemen. Dit komt precies overeen met de IJtunnel, waar het bereik van GPS wegvalt, uw methoden vangen dit op door een inschatting te maken van de afstand en tijd, maar deze is heel onnauwkeurig. Tevens gaat een groot deel van de route door woonwijken met flats, dit geeft een ruime distorsie van het signaal en introduceert onnauwkeurigheden. Tussen 11 en 13 uur zijn er heel weinig satellieten boven Nederland, waardoor de afwijking van uw GPS het grootst is.

     Kortom, de nieuwe technieken zijn niet heilig. Dat neemt niet weg dat er misschien toch iets is mis gegaan. Ik zou zeggen neem contact op met de damloop en anders is het even door de zure appel van een slechte tijd heenbijten, maar kunt u sowieso terugkijken op een gezellig en mooi evenement, toch?

     groet,
     Lieke

     • Beste Lieke, dank voor je reactie. ik ben het helemaal met je eens, ook GPS heeft zijn foutmarge, echter heb ik niet vermeld dat ik een stopwatchfunctie mee heb laten lopen. Deze startte op moment van 1e meetpunt en stopte bij de finish. De eindtijd lag heel dicht bij de GPS gemeten tijd. Voor mij blijft het dus een vraagteken Lieke. Overigens valt er op de organisatie weinig aan te merken, want die is zoals altijd weer top geweest!

  • Bij mij ook een foute eindtijd, en de fout zit bij mij ook bij het 2.5 km punt, ik ben vooraan in het startvak gestart en zeker bij de eerste 20 lopers (van het startvak) bij het het 2,5 km punt aangekomen, dan kan ik nooit 14:32 minuten op 2.5 hebben
   Ik ben om 12:55 uur gestart en na 37 minuten (rond 13:32 uur) liep ik langs het 10 km punt. En ik heb ook mijn twijfels over de tijd tussen de 10 en 12,5 km.
   Via mijn iPhone-app “Runmeter” heb ik 1:08:26 gelopen, terwijl ik deze 1 minuut voor start al aangezet had. Tevens klokte ik 1:10:01 uur op mijn stopwatch/hartslagmeter, nadat ik mijn medaille had gekregen en mijn vrouw gebeld had, was vergeten direct uit te klokken na de finish.

   • Kijk aan, ik ook vanuit startvak 12.55 uur, stond op de 1e rij.

    Kwam bij de 1e 5 over het 2.5km punt en op 2km had ik nog op klokje gekeken en dat was ruim binnen de 8 min, dus kan ook nooit op het 2.5km punt 13.56 hebben.

    ben benieuwd, heb al gemaild via het formulier.

  • Het is wel heel toevallig dat mijn Garmin ook exact 8 minuten sneller aangaf dan de eindtijd op de site. Heb al een formuliertje ingevuld voor aanpassen van mijn eindtijd en ik hou lekker mijn Garmin aan (goed voor het zelfvertrouwen).

 23. Heb de loop voor denk de 20e keer gelopen en opnieuw geen wanklank van mijn zijde. Organisatie, vrijwilligers en supporters; het was weer top!

  Een advies van mijn zijde is om de Amsterdam marathon in Zaandam te laten finishen, daar worden de lopers tenminste aangemoedigd en gedragen naar de finish.

 24. Ik heb de tijd ook met mijn GPS-sportwatch bijgehouden. Hierin kan ik geen verschil ontdekken (ja, 3-4 seconden). De registratie op de 15 km ontbrak, maar dit is hersteld. Complimenten voor de organisatie en alle vrijwilligers. Ik merkte echter wel dat ik vrij laat gestart was, er waren veel lege plaatsen op de route. Waar de mensen wel stonden was het erg gezellig en dat motiveert!! Een verbeterpunt zou ik de start willen noemen, deze zou breder mogen, zodat er een betere doorstroom is. Succes met voorbereiding van het volgende jaar, ik wil er graag weer bij zijn!

 25. Ik wil de organisatie en alle vrijwilligers heel erg bedanken!!! Een fantastisch evenement, voor mijn 4e keer alweer. Super hoe een heleboel mensen zich inzetten opdat wij kunnen lopen.
  Ik vind het dan ook jammer dat mensen zich negatief uitlaten over een medaille die nagezonden moet worden of dat het te lang duurt voordat je je kledingzak weer hebt. Maar ja, azijnpissers hou je altijd…! Nogmaals: petje af voor iedereen die dit evenement mogelijk heeft gemaakt, ik zal mij graag voor de 5e keer inschrijven.

 26. Bij mij ook een foute eindtijd, en de fout zit bij mij ook bij het 2.5 km punt, ik kwam binnen de 8 min door het de 2km punt dan kan ik nooit 13.56 op 2.5 hebben

  stond op 1e startrij om 12.55 uur en heb obv nu vermelde eindtijd ook een verschil van een minuut of 5

  • Bij mij ook een foute eindtijd, en de fout zit bij mij ook bij het 2.5 km punt, ik ben vooraan in het startvak gestart en zeker bij de eerste 20 lopers (van het startvak) bij het het 2,5 km punt aangekomen, dan kan ik nooit 14:32 minuten op 2.5 hebben.

   Het scheelt zeker 5 minuten op mijn eindtijd.

 27. Fantastische organisatie! Toploop, topdag! Bedankt!
  Gr. Ilse.

 28. het was een goede race maar toch..met wat minder punten… ten eerst de water post was heeeel slecht en de medailles waren op toen ik aankwam.. dat kan tock niet???

 29. Uitslagen mini damloop Wanneee komen die online.
  Ben nieuwsgierig uitslag van mijn dochter.
  zou toch wel willen weten hoe ze het gedaan had

  • De kinderen lopen niet met een chip, dus daar wordt de tijd niet geregistreerd.

   • dit is dus heel jammer. veel kinderen die meegelopen hebben doen aan atletiek. Die willen graag zien wat hun tijd is geweest en die van vriendjes/dinnetjes die mee gedaan hebben. Mijn zoontje (10jaar) was flink teleurgesteld en zal volgendjaar vast niet meedoen.

 30. Voor de eerste keer meegedaan, echt een schitterende dag gehad. Goed georganiseerd, en een geweldig publiek langs de weg.
  De tijd klopt volgens mij wel.
  Volgend jaar weer.
  m.v.g. Jan

 31. Guys, I am in the position 18 in the website, but I am pretty sure there was not more than 7 people in front of me. Not big deal, but I was a bit disappointed when I went to check in the website.

 32. Ik vind het belachelijk dat de medailles op waren. Ik deed voor het eerst mee, maar het kan toch niet zo zijn dat de mensen die er langer over doen geen medaille krijgen omdat ze op zijn?!

  • mee ens.. maar die worden thuis gestuurd…zeiden ze… we zullen het zien…

  • Je mag de mijne wel hebben hoor. Ik deed trouwens ook voor de eerste keer mee.

   Gr. Mark

 33. Ook mijn tijd is niet juist. Ik heb meerdere keren gekeken gisterenavond en zag tot mijn verbazing verschillende tussentijden. Mijn eindtijd bleef hetzelfde en is exact 5 minuten langzamer dan ik heb gelopen…..

 34. Mijn tijd klopte wel (42667). Mooie vlakke race gelopen.
  Het publiek wil ik ook bedanken voor de muziek en de aanmoedigingen. Prachtige dag gehad.
  Organisatie, helemaal TOP.
  Groeten, Rik van Es

 35. Ook mijn eindtijd klopt niet. Iedereen in de 42000 serie heeft volgens mij sowieso problemen met de laatste 15KM checkpoint. Ik hoop dat dit kan worden gecorrigeerd.

 36. Startnummer 8524
  Ook mijn eindtijd klopt niet. Voor de start werden we begeleid tot een punt slechts een paar meter voor de eerste tijdregistratie op de weg. Ik denk dat mijn chip daar reeds geregistreerd is terwijl ik nog stil stond en de eerste tijdregistratie nog niet gepasseerd was. Dit denk ik vanwege een getoonde gemiddelde snelheid over de eerste 2,5 km van 8,5 km/uur terwijl ik daar veel sneller gelopen heb. Ik heb de uitslagen van de sporters naast me ook bekeken en die hebben hetzelfde probleem. Weet iemand waar we dit moeten melden? Of is deze reactie voldoende?

 37. Dat haden wij weer een chafeur die de weg niet wistnaar het station in Amsterdam
  Bracht ons naar westelijk Havengebied ruim 30 minuten omgereden poe poe

  Groetjes 23663 Nico

 38. Hetzelfde is bij mij ook voorgekomen tussentijd & gemiddeld snelheid per uur niet klopte bij 12,5km&15km, 25km per uur is wel erg snel!! & de laatste meeting opeens 5km per uur, vreemd…… Maar wel een onvergetelijke dag gehad :-)

  • O’ja mijn startnummer:46385

 39. Mijn tussentijden en eindtijd kloppen totaal niet (23993). Ik heb handgeklokt de eerste km in 4 min gelopen en de rest constant in 4,5 min. Mijn 10km tijd was 44m30 en eindtijd was 1.11,47. Ik kan er best eens een seconde naast zitten, maar dit kan echt niet. Wordt dit nog gecorrigeerd?

 40. Ik vond het ZEER slecht dat de medailles op waren. Het is toch bekend hoeveel deelnemers er meedoen? Teleurgestelde startnummer 46532.

  • Hier nog een teleurgestelde deelnemer. Wanneer worden de medailles nagestuurd?

 41. Probleem met aantal onjuiste 15 kilometer tussentijden is bekend. Naar oorzaak wordt gezocht en hopelijk kan dit worden opgelost.
  Komt u niet in de uitslag voor, gebruik dan het probleemformulier op de uitslagenpagina.

  • Beste Iwan,

   Het lijkt niet alleen om onjuiste 15 kilometer tussentijden te gaan. Ik heb ongeveer 1:08:39 gelopen maar de uitslag op de website geeft momenteel 1:19:39 aan. Het gaat al fout vanaf het begin; de eerste 2,5km heb ik namelijk in ongeveer 10 minuten gelopen en niet in 21:25 zoals aangegeven.

   Ik hoop dat hier nog wat aan gedaan kan worden.

   Groet,
   Emiel (21608)

 42. Mijn tijd klopt niet. Ik liep met startnummer 13030, maar mijn tijd was eigenlijk die van startnummer 13029 (echter liep dat startnummer niet mee).
  Graag dus de tijd van 13029 bij 13030 plaatsen.

  Met vr. grt. John Palm

 43. Prima dag gehad, alleen klopt min tijd ook niet tussen 12 en 16 km

  Hopelijk vinden jullie een oplossing hiervoor

 44. Mooi dat ik dit lees van iedereen want mijn tijden kloppen ook niet!! Ik startte om half 3 en volgens mij heeft iedereen uit deze serie problemen met de tijden!! (Ik heb even gekeken bij de uitslagen)..

  Mijn tijd tussen 12,5 en 15 km klopt niet, en de laatste km ook niet!!! Dus graag iemand even nakijken want ik wil graag mijn werkelijke eindtijd!!

  Bedankt!

 45. Ja de tijd van 12,5 naar 15 kom moet 10 min langzamer zijn denk ik haha.
  Eindtijd klopt wel denk ik!
  Was top!!!

 46. Mijn tijd is ook niet in de uitslag opgenomen. Ik zonet wel op prijs stellen als het wordt opgenomen. Startnummer 45231

 47. mijn 15 km klopt ook niet: ik zelf klokte 6 minuten later dan de 15 km tussentijd in het schema aangeeft. desondanks superdag gehad met een prima eindtijd!

 48. Ook ik heb tussen 12,5 en 15 km een gem snelheid van bijna 20 km per uur! Weet zeker dat ik dat niet heb gehaald! Mijn terugval daarna na 5 km klopte ook niet. Maar het was een geweldige dag!

 49. er klopt iets niet met de tijdwaarneming. Tussen de 13 km en 15 km was mijn gem snelheid 20 km/uur om daarna een terug val te krijgen naar 8 km/uur.
  Ik heb een redelijk constant tempo gelopen (13 km/uur) en zelfs versneld in de laatste twee km. Hier klopt dus iets niet. Wel fantastische dag gehad. Mvrgr Jeroen B.

 50. Mijn eindtijd komt niet in de uitslagen voor.Mijn startnummer was 4173. Kan hier nog wat mee gedaan wordena? M.vr.gr. Willem van der Tak.

Geef een reactie

Run2Day140x56