Kleding

Kledinginname
Samen met het startnummer ontvang je een speciale plastic draagtas, die gebruikt dient te worden voor de afgifte van kleding in Amsterdam. Na het vullen van de tas plak je vervolgens de bijgevoegde sticker, die overeenkomt met jouw startnummer, in het speciaal hiervoor aangegeven vlak op de tas. Je kunt de plastic draagtas daarna inleveren bij de vrachtauto, die overeenkomt met jouw startnummerserie. Deze vrachtauto’s staan op twee plaatsen:

  • Op de Prins Hendrikkade tussen Damrak en Kamperbrug
  • Op het busstation bij het Centraal Station

Het is niet mogelijk om kleding in/nabij de startvakken achter te laten. Verder worden alleen de door de organisatie verstrekte plastic draagtassen ingenomen. Sporttassen en rugtassen passen hier niet in en worden dus ook niet meegenomen. Deze dien je in Sporthal De Struijck of als businessloper in de kledingtent in het Dam tot Dam Park achter te laten.

Let op! De inname, het vervoer en uitgifte van kleding gebeurt op eigen risico, wat ook geldt voor het achterlaten van kleding en tassen in de kleedaccommodaties.

Kledinguitgifte
Ongeveer 150 meter achter de finish, op de route naar het Dam tot Dam Park, kun je de in Amsterdam ingeleverde kledingtassen weer ophalen. Deze tassen liggen daar gesorteerd op startnummervolgorde, waarbij de laagste nummers het dichtst bij het Dam tot Dam Park en de hoogste nummers het dichtst bij de finish liggen. Kleding kan worden opgehaald tot 17.30 uur.

Kleedruimte
Kleedruimte is alléén aanwezig in Zaandam in Sporthal De Struijck, vlakbij het Dam tot Dam Park. Alle kleedkamers in de sporthal zijn voor en na de loop beschikbaar (er is geen douchegelegenheid). Je kunt hier ook (beperkt) tassen achterlaten. Deelnemers aan de Businessloop kunnen hun kleding kwijt in de verkleedtent in het Dam tot Dam Park.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief